İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Yaz Kampı’nda Okmaydanı Darülaceze Sakinlerini Ağırlandı

0
259 views

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı’nın “Süregen Engelli Grubundaki Yaşlılar”ı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İstanbul’un en nadide yerlerinden Florya’da bulunan Engelliler Yaz Kampı’nda bir hafta boyunca keyifli ve renkli vakitler geçirdiler.

Darülaceze sakinleri için yaptıkları etkinliklerle hayata tututunmaları yönünde çalışmalar yaptıklarını söyleyen Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan, “Bu kampta Süregen Engelli Grubundaki sakinlerimiz, kurumun dışında bir hafta boyunca temiz havanın tadını çıkardılar, bir birleriyle sohbet etme, kaynaşma imkânı buldular.  Kampta bulunulduğu sure içerisinde sakinlerimize birbirinden güzel faaliyetler sunularak keyifli dakikaların yaşanmasına vesile oldular. Bu güzellikleri yaşamaları konusunda Darülaceze sakinleri için imkânlarını esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Darülaceze sakinleri kamptan ayrılırken bir hafta boyunca kendilerine hizmette kusur etmeyen yöneticilere ve kamp personeline teşekkür ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz