ŞANLIURFA’NIN EFSANE BELEDİYE BAŞKANI DARÜLACEZE’DEYDİ.

0
192 views

 

Şanlıurfa ‘nın efsane belediye başkanı ve XIX. ve XX. Dönem Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Halil Çelik, kurumumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Başkanımız Hamza Cebeci, Çelik’i makamında ağırlayarak kurumun mevcut durumu ile yeni yapılacak olan “Darülaceze Sosyal Hizmet Şehirleri” projeleri hakkında bilgi verdi. Başkanımız Cebeci, Darülaceze’nin yapıldığı sırada döneminin en modern sosyal hizmet kompleksi olduğunu yeni yapılacak olanların da günümüzün en modern yaşam alanları olacağını söyledi.

Milletvekilimiz İbrahim Halil Çelik,  devlet adamlığın kimsesizlerin kimsesi olmayı gerektirdiğini söyledi. Çelik, geleneğimizde büyüklerimize hürmet, küçüklerimize şefkat olduğunu,  ecdadımızdan bize miras kalan bu güzel, temiz ve nezih mekan da bulunan büyüklerimizi ziyaret etmenin de ayrı bir mutluluk ve huzur kaynağı olduğunu söyledi. “Böyle güzel, şartları imkanları çok düzgün mekanların tesis edenleri rahmetle anıyoruz.”dedi.

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve XIX. ve XX. Dönem Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Halil Çelik in kurumumuza Yapmış olduğu  ziyarete; Başkan Yardımcılarımız; İlhan Uğur, Ahmet Malatyalı,  Ümit Ünal, Ali Erdem ile Malatyalı İşadamı Kuddusi Yüksekdağ ve THY üst düzey yöneticisi Cüneyt Bahadır da eşlik ettiler.

Başkanımız Hamza Cebeci de ziyaretleri anısına Vekilimiz Halil İbrahim Çelik’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Darülaceze’nin açılışında Sultan Abdülhamid Han’a kurumun anahtarları ile sunulan Darülaceze Albümleri’nin tıpkı basımını hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz