Darülaceze
Haberler
18 Mayıs 2023 - Perşembe
INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS ÖDÜLÜ DARÜLACEZE’YE

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi ile International Property Awards’da almaya hak kazandığımız ödül hakkında basın açıklaması gerçekleştirdik.

Arnavutköy’de yer alan Sosyal Hizmet Şehrimizde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Başkanımız Hamza Cebeci, Arnavutköy ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İdari Meclis Üyelerimiz, Daimi Heyet Üyelerimiz, Sosyal Hizmet Şehri proje şirketi Vizzion Mimarlık ekibi, Darülaceze gönüllüleri, çalışanları ve basın mensupları katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, sosyal hizmet şehri tanıtım filmlerinin gösterilmesinin ardından İdari Meclis Üyemiz Namık Ayhan, Ahmet Haşim Baltacı ve Vizzion Mimarlık Proje Müellifi Övgü Hançerlioğlu’nun konuşmalarıyla devam etti.
Hak kazanılan ödül ve sosyal hizmet şehrinin son durumu ile ilgili basın açıklaması yapan

Başkanımız Hamza Cebeci; “Japonya gibi bireysel yaşamın yüksek olduğu yerlerde Yalnızlık Bakanlıkları kuruluyor. Tüm dünya toplumları gelecek yüzyılda yaşlılık ve yalnızlık ile mücadele verecek. Bu konuda öngörülü davranarak hızlı önlem aşan Türkiye zararları en aza indirmekle kalmayıp, dünyaya örnek ülke olacak. İşte her detayın incelikle planlandığı, dünyada eşi bulunmayan bu sosyal hizmet şehri de henüz tamamlanmadan tüm dünyanın ilgisini çekmeye başladı. International Property Awards’da almaya hak kazandığımız ödülün de daha alınacak pek çok ödülün ilki olduğuna inanıyoruz. Bu yoğun gündem içerisinde vakit ayırım bu sevinci bizimle paylaştığınız için herkese teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkanımızın basın mensuplarının sorularını yanıtlamasıyla program son buldu.

Diğer Haberler