Darülaceze
Haberler
09 Nisan 2023 - Pazar
SOSYAL HİZMET ŞEHRİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Başkanımız Hamza Cebeci, yapımında sona gelinen Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri şantiyesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda, Darülaceze Başkanlığından Başkanımız Hamza Cebeci ve beraberinde; Başkan Yardımcılarımız Ahmet Malatyalı, Funda Ersin, Mustafa Özkul, Genel Koordinatörümüz Mehmet Ayhan Ömeroğlu, Özel Kalem Müdürümüz Merve Çakır, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Selda Taş, Bakım Hizmetleri Müdürümüz Esin Karakuş, Destek Hizmetleri Müdürümüz Erkan Hanlı, Basın Danışmanımız Ersoy Eryan ve Sosyal Hizmet Uzmanımız Yusuf Adem Uzun’dan oluşan heyet ile yüklenici firma Untd İnşaat’ın yöneticileri; İlhan Altun, İbrahim Topçu, Cemil Süzer ve Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ve Ticaret A.Ş. adına Emlak ve Ekspertiz Müdürü Hakan Bakırdal yeraldı.

Untd İnşaat yetkililerinin inşaatın son durumu ve kalan işlerin planlaması hakkında yaptıkları sunumun ardından katılımcılar sahada yapılan imalatları inceledi.

Son olarak Başkanımız Hamza Cebeci, İhlas Haber Ajansı muhabiri Furkan Duman’ın proje hakkındaki sorularını yanıtlayarak Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri hakkında bilgi verdi.

Diğer Haberler